mandag 24. mai 2010

Finalebidragene mine

til scrappeekspedisjonen... Ja jeg var så heldig at jeg gikk til finalen, det hadde jeg aldri trodd!! i finalen fikk jeg en 1.plass og to 2.plasser og er veldig fornøyd med det :) gratulerer til Pia med en velfortjent seier!!!!
oppgavene var en vintageLO med bilder i sort/hvitt eller sepia.. der laget jeg min første lettersize LO, morsomt format, blir nok flere av dem:)

lag en LO der hovedfargene er rødt,hvitt og blått... da scrappet jeg selvfølgelig 17.mai bildene fra 09:) en enkel restepapirLO:)

så var det en skisseoppgave med en flott skisse:)
Posted by Picasa

søndag 9. mai 2010

herrekort med..

jakke,vest og skjorte!
fant oppskrift på dette stilie kortet og måtte bare lage det til en vi skulle i konfirmasjon til.. ganske mye arbeid, men morsomt å lage noe annerledes:)


Posted by Picasa

eksplosjonsboks

Laget denne til søskenbarnet mitt som ble konfirmert idag:) endel arbeid,men gøy å gi bort! regner med jeg blir å lage flere sånne etterhvert:)



Posted by Picasa

konvoluttkort

Laget dette kortet til en konfirmant.. på bestilling fra mamma:) angrer på at jeg ikke har prøvd dette før, var et ganske enkelt kort å lage:)

Posted by Picasa

lørdag 8. mai 2010

man må lære å krype før man kan gå...

Denne LOen er laget etter en skisse, som var siste oppg ekspedisjonen, kom på andre plass med denne... sammenlagt kom jeg på delt førsteplass men siden jeg hadde flest 1.plasser kom jeg til finalen:) skikkelig gøy, så nå er det bare å hive seg over finaleoppgavene ...
Posted by Picasa